Δελτίο Τύπου για τις νέες απαράδεκτες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη


 Σπέρνετε κοινωνικό αυτοματισμό θαθερίσετε αγώνες!

Ο Υπουργός Ανάπτυξης (των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων φυσικά), για μια ακόμα φορά προσπαθεί να καλλιεργήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό και μάλιστα σε πολλαπλές κατευθύνσεις αφού από την μία στρέφει τους επαγγελματίες της εστίασης εναντίον των πελατών τους και από την άλλη προσπαθεί να στρέψει τους μικρεμπόρους ενάντια στους συναδέλφους τους στην εστίαση.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία που τον κατακλύζει βλέποντας το σύνολο των επαγγελματιών να στέκονται αλληλέγγυα και να οργανώνουν μαζικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις στις οποίες ο κ. Υπουργός ως γνωστόν έχει αλλεργία.

Να ξέρουν ότι το θράσος τους να μιλάνε για υπερβολικές απαιτήσεις των επαγγελματιών σε εστίαση και εμπόριο την ίδια στιγμή που έχουν μοιράσει 32 δις στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους δεν θα μείνει αναπάντητο.

Καλούμε κάθε συνάδελφο που δεν ανέχεται πια αυτή την κατάσταση στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται πανελλαδικά την Τρίτη 16 Νοέμβρη.

Στο Δήμο Αχαρνων κλείνουμε τα καταστήματά μας στις 10:00 το πρωί έστω για ένα μισάωρο και συγκεντρωνόμαστε στην συμβολή των οδών Πάρνηθος & Δεκελείας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!



Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου