Δεν θα γίνουμε χωροφύλακες στα ίδια μας τα μαγαζιά...

 

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση στην οποία καλούσε ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αχαρνών, στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου, ενάντια στα μέτρα περιορισμού της πανδημίας της κυβέρνησης, που για μια ακόμα φορά ρίχνει το μπαλάκι της ατομικής ευθύνης του περιορισμού της διασποράς στους μικρούς επαγγελματίες.

Με κεντρικό σύνθημα "Δεν θα γίνουμε χωροφύλακες στα ίδια μας τα μαγαζιά - Πάρτε τώρα μέτρα για την υγεία και το εισόδημά μας", οι επαγγελματίες που συγκεντρώθηκαν με διάφορους τρόπους, όπως συνθήματα, ανάγνωση των αιτημάτων και μοίρασμα ανακοινώσεων έκαναν στους κατοίκους της πόλης τα δίκαια αιτήματα τους βρίσκοντας αμέριστη συμπαράσταση από όσους περνούσαν.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Ιάσων Καπλάνης πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. που μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι αυτοαπασχολούμενοι.

Οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του κεντρικότερου δρόμου του Μενιδίου που αποτελεί την είσοδο στην αγορά της πόλης (αρχή Πάρνηθος).

Πριν την ολοκλήρωση της κινητοποίησης δόθηκε νέο ραντεβού για επόμενες αγωνιστικές πρωτοβουλίες που σχεδιάζονται.


Ομιλία κ. Ι.Καπλάνη

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου