ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Β.Σ.Α.


ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Β.Σ.Α.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 7 ΜΜ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

το νέο διάγγελμα του πρωθυπουργού, επεφύλασσε μια ακόμα δυσάρεστη εξέλιξη για τους επαγγελματίες στο λιανεμπόριο και ιδιαίτερα τους αυτοαπασχολούμενους συναδέλφους, αφού η κυβέρνηση μας φορτώνει για άλλη μια φορά τις δικές της ευθύνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πλέον, με το νέο διευρυμένο ωράριο, μας εξωθούν να εργαζόμαστε τις 6 ημέρες της εβδομάδας με συνεχόμενα εξαντλητικά ωράρια, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Ο εφιάλτης μας, ότι θα αναγκαστούμε να καλύπτουμε βασικές μας ανάγκες αποκλειστικά μέσα στα μαγαζιά μας, ότι δεν θα έχουμε καθόλου χρόνο να διαθέσουμε για την οικογένειά μας, γίνεται πραγματικότητα!

Με αυτόν τον τρόπο δεν αντιμετωπίζεται η διασπορά του ιού. Εμείς που καθημερινά δίνουμε αγώνα επιβίωσης μέσα στα μαγαζιά μας, πλέον βλέπουμε τους πελάτες μόνο με τα κιάλια. Τα συνεχή περιοριστικά μέτρα από την μία και το κύμα ακρίβειας που βαραίνει όλο τον λαό από την άλλη, έχουν άμεση επίδραση στην επισκεψιμότητα και στο εισόδημά μας. Οι επαγγελματίες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ ο συνωστισμός μέσα στα καταστήματά μας, όπου ούτως ή άλλως εδώ και δύο χρόνια με υπευθυνότητα φροντίζουμε να τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για την διασπορά του ιού και τα συνεχόμενα περιοριστικά μέτρα, ευθύνεται αποκλειστικά η κυβέρνηση που:

  • Δεν θωράκισε το δημόσιο σύστημα υγείας.

  • Δεν ενίσχυσε τα δρομολόγια των ΜΜΜ όπου οι άνθρωποι στριμώχνονται καθημερινά.

  • Συνεχίζει να στοιβάζει τα παιδιά μας σε 27άρια και 30άρια τμήματα στα σχολεία.

  • Στους μεγάλους χώρους δουλειάς (σουπερμάρκετ, αποθήκες κα) δεν γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι και δεν παίρνεται κανένα απολύτως μέτρο προστασίας.

Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω από τις πραγματικές μας ανάγκες!

Οι επαγγελματίες δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας.

Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά, μαζί με άλλες Ενώσεις επαγγελματιών, στην κινητοποίηση που καλεί η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (Ο.Β.Σ.Α.) στις

24 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο Μοναστηράκι.

κάλεσμα

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου