Οι επαγγελματίες δε κάνουμε βήμα πίσω από τις απαιτήσεις μας, από τις ανάγκες μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ 17/11/2021

Συνάδελφοι, συναδέλφισες,

Καταγγέλλουμε το κατήφορο δίχως τέλος, του υπουργού ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. To πρωί στις 17/11, μια μέρα μετά την απόλυτα επιταχυμένη απεργία στην εστίαση, βγήκε στη τηλεόραση και χρησιμοποίησε ψέματα και συκοφαντίες για να κρύψει τη δίκαιη αγανάκτηση των επαγγελματιών. Την ώρα που κατατέθηκε και πρωτοκολλήθηκε στο υπουργείο του, υπόμνημα της ΟΒΣΑ, του συλλόγου επαγγελματιών της Αθήνας, 9 ακόμα τοπικών ενώσεων, σωματείων κουρέων, αισθητικών, παιδότοπων με το πλαίσιο αιτημάτων τους ο υπουργός ανακάλυψε διαδηλωτές του ΠΑΜΕ που διαδήλωναν για την υγεία!!!! Μάλιστα όταν οι εκπρόσωποι της συγκέντρωσης ζητήσαμε συνάντηση, το υπουργείο μας απάντησε ότι “ο υπουργός απουσιάζει”. Είναι ένας κοινός συκοφάντης. Γνώριζε και ποιοι ήμασταν κάτω από το υπουργείο και τι ζητάμε. 10 λεπτά αφού αρνήθηκε να μας δει, εμφανίστηκε στη πλατεία συντάγματος για να στήσει το γνωστό σόου με τις βολικές και εύκολες συνδικαλιστικές ηγεσίες.

Η οργανωμένη παρουσία των επαγγελματιών του χάλασε το σόου που ήθελε να στήσει με κάμερες και με χειροκροτητές τους γνωστούς συνδικαλιστές. Για αυτό ξεσάλωσε.

Εμείς λέμε στη κυβέρνηση ότι στους αυτοαπασχολουμένους δε πιάνουν ούτε τα ψέματα ούτε οι συκοφαντίες. Οι επαγγελματίες δε κάνουμε βήμα πίσω από τις απαιτήσεις μας, από τις ανάγκες μας. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, απαντάμε αποφασίστηκα στη κυβέρνηση. Μαζεύουμε χιλιάδες υπογραφές, διαδηλώνουμε στις 24 Νοέμβριου,19:00 στο Μοναστηράκι



Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου