Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Αχαρνών και Κλιμάκωση Κινητοποιήσεων


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας θα παραβρεθεί την Πέμπτη 21/10/21 στην Παράσταση Διαμαρτυρίας που διοργανώνεται από την Επιτροπή Κατοίκων Βαρυμπόμπης – Θρακομακεδόνων στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Καλούμε σε συμμετοχή τα μέλη μας και στηρίζουμε όλα τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων και των συναδέλφων που διεκδικούν μέτρα υπεράσπισης της ζωής τους, της περιουσίας τους και του φυσικού πλούτου της περιοχής, ώστε να συνεχίσουν με αξιοπρέπεια να ζουν στον τόπο τους.

Πολλά από τα αιτήματά τους, είναι αιτήματα που αφορούν όλο τον λαό της περιοχής, συμπίπτουν με δικές μας διεκδικήσεις για σύγχρονα μέτρα προστασίας από τις φυσικές καταστροφές, ενάντια στις πολιτικές επιλογές που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές μας, τις ζωές των οικογενειών μας και από κοινού χρειάζεται να τα διεκδικήσουμε.

Ο Σύλλογός μας μας δεσμεύεται να συνεχίσει και να ενισχύσει τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και διεκδίκησης το επόμενο διάστημα.

Κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές μας δράσεις:

  • Με παράσταση διαμαρτυρίας που καλεί το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. την Τετάρτη 27 Οκτώβρη και ώρα 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Αχαρνών για διεκδίκηση έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης στον Δήμο μας.

  • Συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο που καλούν Φορείς και Επιτροπές Αγώνα πληγέντων από φυσικές καταστροφές, από όλη τη χώρα, το Σάββατο 6 Νοέμβρη στις 12 μ.μ. στο Σύνταγμα  

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου