Σχόλιο για την δήλωση του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Δημοτική Αρχή Αχαρνών, μπορεί εδώ και 11 μήνες που οι επαγγελματίες της πόλης μας στενάζουν κάτω από το βάρος των κλειστών καταστημάτων, της αναδουλειάς και των χρεών να μην έχει πάρει ούτε 1 μέτρο για την ανακούφισή μας, όμως διαπρέπει σε έναν άλλο τομέα, αυτόν της αυτοδιαφήμισης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Το καλό κλίμα για το οποίο μιλάει, το ‘φαγε εδώ και καιρό ο γάιδαρος. Καλό κλίμα με τα μαγαζιά κλειστά, με συναδέλφους να χάνουν το βιός τους, με τα χρέη να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και το εισόδημα πλησιάζει το μηδέν δεν μπορεί να υπάρξει.


Είναι φανερό ότι κάτω από το οι συνεχείς κινητοποιήσεις, η πίεση από τους επαγγελματίες της πόλης, έχουν στριμώξει την Δημοτική Αρχή που προσπαθεί να απαλύνει την οργή μας με ανέξοδες δηλώσεις.


Η Δημοτική Αρχή αντί να κομπάζει δεξιά και αριστερά για τα «έργα» της που μάλλον είμαστε τυφλοί και δεν τα βλέπουμε, ας σταματήσει να είναι το «καλό παιδί» της κυβέρνησης, να ικανοποιήσει και να διεκδικήσει τώρα δυναμικά τα δίκαια αιτήματα των μικρών επαγγελματιών των Αχαρνών.


Υ.Γ.: Όσον αφορά τα Δημοτικά Τέλη, το έργο το έχουμε ξαναδεί. Τα ίδια λέγαν και την προηγούμενη φορά και ακόμα περιμένουμε να δούμε τις μειώσεις.


Απαιτούμε η αναδρομική απαλλαγή από δημοτικά τέλη για όσο διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα όπως ξανά αναγγέλθηκε, χωρίς να έχουμε ακόμη κάτι χειροπιαστό, να πραγματοποιηθεί για όλους τους επαγγελματίες που πλήττονται χωρίς αιτήσεις και λίστες, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.


Να σταματήσει η κοροϊδία!



Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου