ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/1, 4.30 μ.μ. κινητοποίηση στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ


 

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. εκφράζει την στήριξή του στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των εργατικών σωματείων που δρουν στον Δήμο μας, για τη λήψη μέτρων προστασίας της υγείας στους μεγάλους χώρους δουλειάς που συγκεντρώνονται στην περιοχή μας.


Οι ανησυχίες μας, οι αγωνίες μας για την επόμενη μέρα είναι κοινές με αυτές των εργαζομένων, γιατί αν δεν παρθούν τώρα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και τα ΜΜΜ, αν δεν θωρακιστεί αποφασιστικά το σύστημα Υγείας, τα σκωτσέζικα ντους για εμάς τους μικρούς επαγγελματίες και τα γνωστά "άνοιξε - κλείσε" με μαθηματική ακρίβεια θα συνεχιστούν.


Απαιτούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει να μας εμπαίζει. Αντί να μας ταΐζει με υποσχέσεις και λόγια συμπάθειας, να μας ενισχύσει τώρα με τα ουσιαστικά μέτρα στήριξης που ζητάμε εδώ και ένα χρόνο.


Καλούμε την Δημοτική Αρχή Αχαρνών, αντί να βγαίνει στα πρωτοσέλιδα και να διαφημίζει το «έργο» της, να πάρει τώρα χωρίς άλλες καθυστερήσεις μέτρα στήριξης των μικρών επαγγελματιών της πόλης μας.


Να ενισχύσουν τώρα το μοναδικό Κέντρο Υγείας της περιοχής. Να μην αφαιρεθούν γιατροί από τις λιγοστές ειδικότητες που έχουν απομείνει. Να προσληφθεί όλο το απαραίτητο προσωπικό ώστε χωρίς να αποδυναμωθεί το Κέντρο Υγείας Αχαρνών, ώστε να εξασφαλιστεί και η αναγκαία διαδικασία των εμβολιασμών. Δεν δεχόμαστε η υγεία μας να είναι δίλλημα που θα απαντιέται με το τί έχει απομείνει στις τσέπες μας!


Καλούμε τους συναδέλφους σε συμπόρευση με τους υπόλοιπους φορείς της περιοχής μας που αγωνίζονται!



Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!


Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου