Κυριακή 24/1, 4 μ.μ. Αυτοκινητοπομπή (Σημείο εκκίνησης Πλ. Καράβου)


 

Συνάδελφοι επαγγελματίες,


Το ΔΣ του ΣΕΒΑ από την πρώτη στιγμή της πανδημίας και της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων στην κίνηση των καταναλωτών και των μικροεπιχειρήσεων , έκανε σαφής προς κάθε κατεύθυνση, με κάθε δυνατό μέτρο, εν μέσω πολλών περιορισμών, την απαίτηση των συναδέλφων για ουσιαστικά μέτρα στήριξης, ειδικά στον Δήμο μας, έναν Δήμο με πολλές παθογένειες.


Προχωρώντας ακόμη ένα βήμα παραπέρα στην οργάνωση της δράσης μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/1/2021 η προγραμματισμένη κινητοποίηση επαγγελματιών των Αχαρνών, μετά από κάλεσμα του Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α.


Η κινητοποίηση ξεκίνησε με εξόρμηση των μελών του ΔΣ στα καταστήματα των κεντρικών δρόμων του Μενιδίου, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε πορεία πίσω από το πανό του Συλλόγου. Η πορεία κατέληξε στο Δημαρχείο Αχαρνών, όπου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και άλλα μέλη της Δημοτικής Αρχής, ώστε να καταθέσουμε εκ νέου τα αιτήματά μας και να ζητήσουμε ουσιαστικά μέτρα στήριξης του εισοδήματός μας.


Στην συνάντηση θέσαμε ότι οι αυτοαπασχολούμενοι, βιοτέχνες και έμποροι της περιοχής, μετά από τόσους μήνες έχοντας τα καταστήματά μας κλειστά έχουμε φτάσει πλέον σε οριακό σημείο. Επισημάναμε ότι ενώ οι επαγγελματίες των Αχαρνών, τηρήσαμε τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και αποδεδειγμένα δεν συμβάλλαμε στην εξάπλωση της πανδημίας, κυβέρνηση και δημοτική αρχή μας αντιμετωπίζουν σαν παράπλευρες απώλειες.



Με ευχολόγια δεν κρατιούνται ανοιχτά μαγαζιά!


Η δημοτική αρχή, επανέλαβε ότι είναι αναρμόδια να απαντήσει στα περισσότερα αιτήματά μας και πως τα έχει προωθήσει στο Υπουργείο Εσωτερικών με την ελπίδα να εισακουστούν. Κυβέρνηση και δημοτική αρχή, επιμένουν με ευχολόγια να απαντάνε στα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικροί επαγγελματίες της περιοχής μας. Τα πάρε δώσε υπομνημάτων μεταξύ των φορέων του κράτους δεν μας ικανοποιούν!



Απαιτούμε τα δίκαια και αναγκαία αιτήματά μας να γίνουν πράξη άμεσα!



Ανανεώνουμε το αγωνιστικό μας ραντεβού





Κυριακή 24/1, 4 μ.μ. Αυτοκινητοπομπή

(Σημείο εκκίνησης Πλ. Καράβου)

Συγκέντρωση μαζί με άλλες ενώσεις ΕΒΕ της Αττικής

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1, 6.30 μ.μ.

στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ




Υπογράφουμε το κείμενο υπογραφών με τις διεκδικήσεις μας στον σύνδεσμο: ypografessebaharnon.webnode.gr/


Άμεση επικοινωνία μέσω της επίσημης σελίδας του ΣΕΒΑ στο Facebook:

https://www.facebook.com/seva.acharnon.official



Το ΔΣ του ΣΕΒΑ

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου