ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ






 

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. καταγγέλλει την απαράδεκτη επιβολή προστίμου σε επαγγελματίες της εστίασης στον Κόκκινο Μύλο σε μια περίοδο που οι συνάδελφοι, εξ’ αιτίας των
συνεχόμενων περιοριστικών μέτρων, βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται σε απελπιστικό βαθμό.


Οι κρατικοί μηχανισμοί αντί να εξαντλούν την αυστηρότητα τους στους μικρούς επαγγελματίες της πόλης μας που βρίσκονται ένα click πριν το κλείσιμο, να προχωρήσουν τώρα σε ελέγχους εκεί που είναι το πρόβλημα, στους μεγάλους χώρους δουλειάς, στις βιομηχανίες, τα μεγάλα supermarket που συνεχίζουν να είναι εστίες υπερμετάδοσης του ιού.


Αντί να ανασύρουν νόμους - φαντάσματα όπως ο αντικαπνιστικός, ας κοιτάξουν να θωρακίσουν πραγματικά την δημόσια υγεία, ενισχύοντας έστω και τώρα το Κέντρο Υγείας Αχαρνών με το απαραίτητο υγειονομικό προσωπικό και τις αναγκαίες υποδομές. Να ενισχύσουν τώρα τα δρομολόγια των ΜΜΜ που αποτελούν υγειονομικές βόμβες.


Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. απαιτεί να παραγραφούν τώρα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους συναδέλφους και καλούμε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής μας να είμαστε σεετοιμότητα να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας με όλους τους τρόπους.


Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε οι μικροί επαγγελματίες της περιοχής θα κάνουμε πράξη το ένας για όλους και όλοι για έναν!



Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α.


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου