Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τέταρτη 18/10

 Την Τέταρτη 18/10 συμμετέχουμε μαζικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα ενάντια στο Έγκλημα κατά του Παλαιστινιακού λαού.  (Σημείο Συνάντησης 7.00μμ στα public)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας καλεί όλους τους επαγγελματίες, τους ανθρώπους του μόχθου να στηρίξουν τον αγώνα των Παλαιστινίων για δικαιοσύνη και ελευθερία.

Καταγγέλλουμε το όργιο προπαγάνδας που έχει ξεδιπλωθεί από τα ΜΜΕ, τις κυβερνήσεις και διάφορους άλλους μηχανισμούς, σε μια προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα διαχρονικά εγκλήματα του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ.

Η προσπάθεια ταύτισης της αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό και η απειλή της ποινικοποίησης ακόμα και της εμφάνισης της Παλαιστινιακής σημαίας, έχει κουρελιαστεί από το τεράστιο κύμα διαδηλώσεων σε όλο τον πλανήτη!   

Μας προκαλεί οργή και αηδία η υποκρισία όλων αυτών που προσποιούνται ότι ο πόλεμος ξεκίνησε εχθές, όλων αυτών που σφύριζαν αδιάφορα και στην ουσία στήριζαν την πολεμική μηχανή του Ισραήλ που δολοφονούσε καθημερινά, φυλάκιζε και βασάνιζε χιλιάδες Παλαιστίνιους, ανάμεσα τους πολλά γυναικόπαιδα. Σήμερα ο ισραηλινός στρατός έχει βάλει στο στόχαστρο του ολόκληρο τον λαό της Παλαιστίνης και δολοφονεί αδιακρίτως, απειλεί ακόμα και τις ανθρωπιστικές αποστολές.  

Η ελληνική κυβέρνηση βάφει ακόμα μια φορά τα χέρια της με αίμα και βάζει σε κίνδυνο και τον Ελληνικό λαό στέλνοντας φρεγάτα του ελληνικού ναυτικού, αλλά και παρέχοντας σειρά διευκολύνσεων στην πολεμική μηχανή των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Αυτό γίνεται για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ΗΠΑ και της ΕΕ στην περιοχή. 

Να γίνει υπόθεση μας ο τερματισμός της Ισραηλινής κατοχής και η ειρηνική συνύπαρξη των δύο λαών.

Η δύναμη της αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς, η αποφασιστικότητα του λαού της Παλαιστίνης θα δικαιώσει τον αγώνα για ελευθερία, θα φέρει την ειρήνη στην περιοχή.

Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης

  • Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη των λαών, για να ζουν οι λαοί αδελφωμένοι.
  • Με τερματισμό της Ισραηλινής κατοχής, Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του ’67, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.
  • Με επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.
  • Με άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.
  • Καταγγέλλουμε τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, στάση στήριξης της Ισραηλινής κατοχής. Καμία συμμετοχή – καμία στήριξη στον σφαγιασμό του Παλαιστινιακού λαού.
  • Να αποσυρθεί η Φρεγάτα “Ψαρά” από την περιοχή.
  • Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                 ΣΦΑΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου