ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Για το κατέβασμα ενημερωτικού υλικού σωματείων & φορέων στο οποίο επιδίδεται καθημερινά η Δημοτική Αρχή Αχαρνών.

Ο Σ.Ε.Β.Α. καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή Αχαρνών, γιατί για μια ακόμα φορά τα συνεργεία του Δήμου έχουν επιδοθεί σε ένα καθημερινό σαφάρι κατεβάσματος ενημερωτικού υλικού σωματείων και φορέων της περιοχής. Υλικών που καλούν σε επαγρύπνηση και αλληλεγγύη, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Που μπροστά στον κίνδυνο να υπάρξουν μαζικές διακοπές ηλεκτροδότησης σε καταστήματα και σπίτια στον Δήμο Αχαρνών ενημερώνουν για τηλέφωνα επικοινωνίας με τα σωματεία σε περίπτωση ανάγκης.

Ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους μιας και οι ίδιοι δεν έχουν ίχνος ντροπής, όταν οι εργαζόμενοι του Δήμου σε ερώτηση γιατί κατεβάζουν το υλικό μας απαντάνε ότι φοβούνται καθώς δέχονται πιέσεις πως αν δεν υπακούσουν τις εντολές κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους.

Θεωρούμε ότι η ένταση με την οποία η Δημοτική Αρχή επιδίδεται αυτή την περίοδο στο «κυνήγι» αφισών και στην προσπάθεια φίμωσης κάθε φωνής που υψώνεται ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης δεν είναι τυχαία. Αντίθετα αυτές οι πρακτικές πάνε χέρι-χέρι με την εφαρμογή των αντιλαϊκών νόμων, το ξεζούμισμα του κόπου μας, την φοροληστεία, την ενεργειακή φτώχεια, τις τραγικές ελλείψεις σε υποδομές Υγείας και Παιδείας στα οποία και με ευθύνη και της Δημοτικής Αρχής καταδικάζονται οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι του Δήμου μας.

Γι’ αυτό και την ώρα που οι μικροί επαγγελματίες οδηγούμαστε στην εξαθλίωση και τα λουκέτα, στελέχη της Δημοτικής Αρχής χειροκροτούν την κυβέρνηση στην ΔΕΘ

Αν αντί να κατεβάζει αφίσες και πανό ο Δήμαρχος ασχολούνταν να κατεβάσει τα Δημοτικά Τέλη και να πάρει μια σειρά μέτρων ανακούφισης όπως διεκδικούμε σαν Σύλλογος σταθερά με παρεμβάσεις, συναντήσεις και κινητοποιήσεις τα τελευταία 3 χρόνια, ίσως οι μικροί επαγγελματίες της πόλης μας να είχαμε πάρει μια μικρή ανάσα για να αντέξουμε την επίθεση που δέχεται το εισόδημά μας.

Απαντήσεις πως δήθεν κόπτονται για την «αισθητική» της πόλης είναι τουλάχιστον υποκριτικές, την ίδια ώρα που τα κεντρικά σημεία και οι γειτονιές της πόλης μας βρίθουν διαφημιστικών αφισών εταιριών, ακόμα και αφισών που έχει τοποθετήσει η ίδια η Δημοτική Αρχή καλώντας σε διάφορες εκδηλώσεις και που ακόμα βρίσκονται στην θέση τους εδώ και πολλές εβδομάδες. Είναι ακόμα πιο υποκριτικό το δήθεν ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για το περιβάλλον, όταν μόλις ένα χρόνο πριν καιγόταν η Πάρνηθα εξ’ αιτίας των ελλείψεων σε μέτρα πυροπροστασίας για τα οποία μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και η ίδια.

Οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι, οι κάτοικοι της πόλης μας δεν υποφέρουμε από τις αφίσες και τα πανό. Υποφέρουμε από την πολιτική που γεννάει φτώχεια και ανεργία. Που μας καταδικάζει να ζούμε στον 21ο αιώνα θεωρώντας πολυτέλεια βασικά κοινωνικά αγαθά όπως η ενέργεια, η θέρμανση, η υγεία, η εκπαίδευση, η ανάπαυση.

Καλούμε κάθε επαγγελματία, εργαζόμενο, κάθε έντιμο κάτοικο της πόλης μας που βιώνει τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής της σημερινής όπως και όλων διαχρονικά των κυβερνήσεων, να βγάλει τα συμπεράσματα του από την στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στα προβλήματα του καταδικάζοντας παράλληλα αυτές τις απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές ενέργειες.

Κανένας μόνος του!

Τώρα χρειάζεται οργάνωση και συσπείρωση στα σωματεία και τους φορείς μας.

Να δυναμώσει ο αγώνας και η αλληλεγγύη γιατί είναι η μόνη διέξοδος για τα σημερινά μας προβλήματα.

ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ενάντια σε χρέη - φοροληστεία - ακρίβεια

στις 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, στις 7μμ




Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου