ΔΤ Συνεδρίασης 16ης Μάρτη

 

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 16 Μάρτη πραγματοποιήθηκε η 14η συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΒΑ με τα παρακάτω θέματα:

  1. Οργάνωση σύσκεψης με αυτοαπασχολούμενες γυναίκες σε συντονισμό με τον Σύλλογο Γυναικών Μενιδίου.

  2. Σχεδιασμός και οργάνωση πρωτοβουλιών για το συνεχώς επιδεινούμενο ζήτημα της ακρίβειας. Πρόταση για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που καλεί η Ο.Β.Σ.Α. στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Απεργίας, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

  3. Ανακοίνωση-Καταγγελία για την υποβάθμιση του κέντρου του Μενιδίου.

  4. Ενημέρωση προόδου για εξασφάλιση χώρου από τον Δήμο & για ενίσχυση του Σ.Ε.Β.Α. από το Ε.Ε.Α. (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών)

  5. Συμμετοχή στη σύσκεψη φορέων και σωματείων της 21ης Μάρτη στο Σπόρτινγκ.

Όπου αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Με ευθύνη των γραμματέων ξεκινά άμεσα προσπάθεια προσέγγισης του συλλόγου προκειμένου να οριστεί χρονοδιάγραμμα εργασιών με στόχο τη σύσκεψη.

  2. Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που καλεί η Ο.Β.Σ.Α. στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Απεργίας, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022. Με ευθύνη του ΔΣ θα γίνει κάλεσμα σε γενική συνέλευση των μελών για το ζήτημα της ακρίβειας και σχεδιασμό κινητοποιήσεων.

  3. Ανακοίνωση – καταγγελία για το ζήτημα της υποβάθμισης στον Δήμο μας.

  4. Έχει ήδη σταλεί αίτημα στο δήμο (Αρ.Πρ. Δ.Αχαρνών 23357/11-03-2021) όπου ως σωματείο αιτούμαστε την εξασφάλιση έδρας όπως έχει συμβεί σε τόσους άλλους συλλόγους και σωματεία του δήμου μας.

  5. Εκπρόσωποι του ΣΕΒΑ θα συμμετέχουν στη σύσκεψη μεταφέροντας την πείρα της περιοχής μας.

Σημείωση: Οι συνεδριάσεις του ΔΣ είναι ανοιχτές προς τα μέλη του ΣΕΒΑ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα ανακοινώνονται έγκαιρα στην ιστοσελίδα μας.

85_ΕΞ_ΔΤ

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου