ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Είμαστε ένα Click πριν από το κλείσιμο. Τώρα μέτρα στήριξης».




 Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. παραβρέθηκε στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/12, μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών, μαζί με συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους, μικρούς εμπόρους και επαγγελματίες της Δυτικής Αττικής, καθώς και αντιπροσωπεία της Ένωσης ΕΒΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου.

Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης και των στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών, που παρότι είχε γνωστοποιηθεί εδώ και μέρες η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, επικαλέστηκαν ανειλημμένες υποχρεώσεις για να μη μας συναντήσουν.                                                       

                                      Φαίνεται είναι «ψιλοδουλειά» για το Υπουργείο Οικονομικών

το να ασχοληθεί με τα δεκάδες πραγματικά προβλήματα χιλιάδων μικρών επαγγελματιών που με ευθύνη της κυβέρνησης βρίσκονται ένα βήμα από την καταστροφή τους.

Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε. Η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τώρα τα δίκαια αιτήματά μας. Να εξασφαλίσει πόρους για την προστασία του εισοδήματός μας. Πώς; Ας σταματήσει να «εμβολιάζει» με ζεστό χρήμα και διευκολύνσεις τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Ας πάρει έστω και τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση του εισοδήματός μας και την προστασία της υγείας μας. Πώς; Με την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας με το απαραίτητο προσωπικό και τις υλικοτεχνικές υποδομές. Γιατί σίγουρα τον ιό δεν                                           τον τρομάζει η αστυνομία.

Καλούμε για άλλη μια φορά τους συναδέλφους να συσπειρωθούν γύρω από τον Σύλλογό τους και τα δίκαια αιτήματά μας.


Το ΔΣ του ΣΕΒΑ

 





Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου