ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παράσταση Διαμαρτυρίας


 Το Δ.Σ. του ΣΕΒΑ, το προηγούμενο διάστημα είχε προχωρήσει σε συλλογή 140 υπογραφών από συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τώρα τις δίκαιες διεκδικήσεις μας, που είναι αναγκαίες για την εξασφάλιση του εισοδήματος μας και της υγείας μας.


Έχοντας φτάσει στους 10 μήνες συνεχών περιοριστικών μέτρων, η κατάσταση έχει γίνει ασφυκτική. Μέτρα όπως οι επιστρεπτέες προκαταβολές , η συσσώρευση χρεών στο απώτερο μέλλον, το click away, είναι για τους μικρούς επαγγελματίες της πόλης μας το τελευταίο click πριν τον οικονομικό θάνατο.


Δεν ανεχόμαστε η κυβέρνηση να μην παίρνει κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξής την στιγμή που μας πνίγουν τα χρέη, που το εισόδημά μας είναι από μηδενικό ως και πενιχρό, που η ανασφάλεια και το άγχος μας κυριεύουν καθημερινά.


Στηρίζουμε όλες τις δίκαιες διεκδικήσεις των συναδέλφων μας από την Δυτική Αττική που περνάνε ακόμα πιο δύσκολες ώρες. Και σ’ αυτές τις περιοχές τα μόνιμα υποζύγια είμαστε εμείς, οι μικροί και πολύ μικροί επαγγελματίες.




Ενωμένοι, με τα αιτήματά μας

συμμετέχουμε στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που καλούν


Την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 1.30μ.μ.

στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ



Το ΔΣ του ΣΕΒΑ

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου