Σ.Ε.Β.Α. δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε το αγωνιστικό παρών, παλεύοντας να μπει λουκέτο στην πολιτική που τσακίζει την υγεία και το εισόδημά μας


 

Πραγματοποιήθηκε χθες 9/12 στις 10.00 π.μ. η συμβολική κινητοποίηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. στο Δημαρχείο Αχαρνών, στο πλαίσιο της Παν-αττικής ημέρας δράσης αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων για άμεσα μέτρα στήριξης τόσο του δημόσιου συστήματος Υγείας όσο και του εισοδήματός μας.

Στην κινητοποίηση διαβάστηκε το πλαίσιο πάλης και τα αιτήματα του Σ.Ε.Β.Α. για την στήριξη των επαγγελματιών και την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και θυροκολλήθηκε στην είσοδο της υπηρεσίας το υπόμνημα με τα αιτήματα.



Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι κυβέρνηση αλλά και οι δήμοι ακολουθούν απαρέγκλιτα το δρόμο της ανταγωνιστικότητας που στο όνομα της προστασίας της οικονομίας σφίγγει την θηλιά στο λαιμό των φτωχών επαγγελματιών.

Το Δ.Σ. υπενθυμίζει στους συναδέλφους ότι με το ξέσπασμα της πανδημίας και την επιβολή των πρώτων περιοριστικών μέτρων, διαμορφώθηκε πλαίσιο πάλης με άμεσα αιτήματα για το οποίο επανειλημμένα (3 φορές) και χωρίς καμία ανταπόκριση έχουμε ζητήσει από την Δημοτική Αρχή να τοποθετηθεί βάζοντάς το ως θέμα σε Δημοτικό Συμβούλιο.

Ωστόσο ακόμα και στην χθεσινή κινητοποίηση, ενώ στέλεχος της Δημοτικής Αρχής ήταν παρών, αντί να προσκαλέσει την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. ώστε να συζητηθούν τα ζητήματα που απασχολούν καθημερινά τους συναδέλφους, πέρασε από μπροστά μας αγνοώντας μας επιδεικτικά, δείχνοντας στο πρόσωπό μας πόσο απαξιούν για τα προβλήματα που μαστίζουν τους επαγγελματίες της πόλης.

Καλούμε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν γύρω από τον σύλλογό τους για τα επίκαιρα και δίκαια αιτήματά μας.

Με το άνοιγμα των καταστημάτων θα γίνουν ενημερωτικές εξορμήσεις στους συναδέλφους ώστε τα συμπεράσματα από την μέρα δράσης που οργανώθηκε να φτάσουν παντού!

Σαν Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε το αγωνιστικό παρών, παλεύοντας να μπει λουκέτο στην πολιτική που τσακίζει την υγεία και το εισόδημά μας.

Το ΔΣ του ΣΕΒΑ


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου