ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΑ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Το νέο ΔΣ του ΣΕΒΑ  χαιρετίζουμε τους συναδέλφους  που συμμετείχαν  στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης και αντιπρόσωπων στη ΟΒΣΑ.
Η αυξημένη συμμετοχή  και στις δύο διαδικασίες, μας γεμίζει με αισιοδοξία. Η πλούσια συζήτηση με τους συναδέλφους  μας δίνει νέα ώθηση για τη συνέχεια  της πολύμορφης δράσης του ΣΕΒΑ.
Αναδείχτηκαν τα προβλήματα και τα μέτωπα που έχουμε μπροστά μας και που έχουν να κάνουν με όλες τις πτυχές της καθημερινότητας των αυτοαπασχολουμένων και μικρών ΕΒΕ. Από την αβάσταχτη φορολογία, τα χρέη και τις απειλές για κατασχέσεις μέχρι την παντελή έλλειψη ελεύθερου χρόνου του αυτοαπασχολούμενου και τα τεράστια οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα που γεννά αυτό, κυρίως για τις συναδέλφισσες.
Απευθυνόμαστε στον κάθε ένα συνάδελφο στο Μενίδι. Οργανώσου στο σωματείο σου. Μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι , να απαντήσουμε αποτελεσματικά στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης και ΕΕ.
Στα συσσωρευμένα προβλήματα μας απαντάμε με αγώνες
Δεν τσιμπάμε στα προεκλογικά τερτίπια της κυβέρνησης. Οι ρυθμίσεις της, είναι “να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι” αφού κρατάει άθικτους όλους τους αμέσους και έμμεσους φόρους που είναι φορτωμένοι στη πλάτη μας και μας απειλεί  με κατασχέσεις ακόμα και για χρέη 500 ευρώ. Όχι μόνο αγνοεί επιδεκτικά τα προβλήματα μας, στο όνομα της αντοχής της οικονομίας αντίθετα προκαλεί με την τροπολογία που κατατέθηκε στις 5/3/2019 και μειώνει από 15 σε 10% τους φόρους των διανεμημένων κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων. Στη  φορολεηλασία της κυβέρνησης στα εισοδήματα μας απαντάμε αποφασιστικά.
Αφορολόγητο όριο τώρα 12.000 ευρώ και 3.000 ευρώ για κάθε παιδί, κατάργηση των αντιλαϊκών φόρων που μας φόρτωσαν τη τελευταία δεκαετία.
Στις απειλές ότι θα μας πάρουν το σπίτι και τα μαγαζιά μας αν δεν ρυθμίσουμε τα λιμνάζοντα χρέη μας τους βροντοφωνάζουμε.
Κανένα σπίτι στα χέρια  τραπεζίτη. Καμία κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός σπιτιού, επαγγελματικής στέγης, εργαλείων. Διαγραφή και ρύθμιση τώρα μέρους των χρεών των α/α, περίθαλψη και σύνταξη για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Το νέο ΔΣ του ΣΕΒΑ  δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά, πιο μαζικά, πιο οργανωμένα.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΙΑΣΩΝ        ΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ




Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου