ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ –ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
&
ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΑΤΟΥΣΑ 3 ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-3809327
e-mail: aaemporoi@gmail.com


ΑΘΗΝΑ 23/12/2013



Συνάδελφοι, -ες
Οι υπερασπιστές των πολυκαταστημάτων και του μεγάλου εμπορικού κεφαλαίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας και οι πλειοψηφίες στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής,  μετά την νομοθέτηση του ανοίγματος των καταστημάτων για τουλάχιστον επτά Κυριακές, αποφάσισαν να παρατείνουν το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων και το Σάββατο 28/12, έως τις 11:00 το βράδυ.
Αφού διαπίστωσαν την αναδουλειά των δύο επιπλέον Κυριακών, προκειμένου να δημιουργήσουν αυταπάτες και εφησυχασμούς στους μικρούς Εμπόρους και να μην αντιδρούν, πήραν την παραπάνω απόφαση.
Οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι Επαγγελματίες και Έμποροι γνωρίζουν πολύ καλά πως, όσο και να διευρυνθεί το ωράριο, όσα “event” και να πραγματοποιήσουν στο κέντρο ή αλλού, μπορεί να φέρουν κόσμο στους εμπορικούς δρόμους, πελάτες όμως όχι. Τους «Πελάτες» ή «καταναλωτές», όπως τους αποκαλούν, τους έχει εξαντλήσει οικονομικά η βάρβαρη πολιτική τον τελευταίων, ειδικά χρόνων, τιμητές και υπερασπιστές της οποίας είναι και όλοι αυτοί που δήθεν κόπτονται για τον μικρό έμπορα.
Καλούμε τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους Επαγγελματίες και Έμπορους να τους γυρίσουν την πλάτη, να τους απομονώσουν από παντού και για πάντα. Είναι οι καταστροφείς τους. Είναι αυτοί που επικαλούνται το συμφέρον των μικρών και με τις ιδέες τους ή τις αποφάσεις τους στηρίζουν τους μεγάλους. Τα πολυκαταστήματα και τα μεγάλα εμπορικά.
Καλούμε τους μικρούς Επαγγελματίες και Εμπόρους, να συσπειρωθούν στο δικό τους σωματείο. Να ενώσουν τη δύναμη τους μ’ αυτούς που αγωνίζονται. Να δυναμώσουν τη συμμαχία με τους εργαζόμενους και να αντιπαλέψουν αυτήν, την καταστροφική για αυτούς, πολιτική.
Πολιτική που συναποφασίζετε στα λαμπερά σαλόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με τις κυβερνήσεις των Αθηνών.
Καλούμε όλους και όλες να δείξουν άλλη μια φορά ανυπακοή στα φερέφωνα της πλουτοκρατίας.
Ο λίγος ελεύθερος χρόνος που μας απομένει, είναι για την ξεκούραση μας, είναι για τις οικογένειες μας, για την κοινωνική μας υπόσταση.
       
ΤΟ  Δ.Σ


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου