ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ



 Η ακρίβεια στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, οι αυξήσεις σε ενέργεια, καύσιμα και πρώτες ύλες, έχουν φέρει σε απόγνωση χιλιάδες μικρούς επαγγελματίες, εργαζόμενους και τις οικογένειές μας.

Η κρίση, οι επιπτώσεις της πανδημίας, οι ανατιμήσεις και τελευταία οι συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, έχουν οδηγήσει το εισόδημα των μικρών επαγγελματιών σε ιστορικά χαμηλά. Οι μισθοί των εργαζομένων και οι συντάξεις συνεχώς μειώνονται. Με ευθύνη της κυβέρνησης έχει διαμορφωθεί συνολικά ένα εκρηκτικό μείγμα για τις λαϊκές οικογένειες που πλέον δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα ακόμα και με τις βασικές ανάγκες της επιβίωσής τους.

Οι «πράσινες business» των μεγάλων επιχειρήσεων της Ενέργειας και ο χορός των εκατομμυρίων που έχουν στήσει, έχουν ως αποτέλεσμα οι αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος να σπάνε κάθε ρεκόρ. Τα μικρά συνοικιακά καταστήματα, τα λαϊκά νοικοκυριά, που δεν απολαμβάνουμε τις τεράστιες προκλητικές μειώσεις στα τιμολόγια ρεύματος όπως οι βιομηχανίες κινδυνεύουμε με διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω αδυναμίας να ανταποκριθούμε.

Συνάδελφοι, είμαστε σε ετοιμότητα!

Επικοινωνούμε με τον Σ.Ε.Β.Α. σε κάθε περίπτωση διακοπής ρεύματος και υδροδότησης, σε κάθε προσπάθεια κατάσχεσης ή πλειστηριασμού της περιουσίας μας, σε οποιαδήποτε άλλη έκτακτη ανάγκη.

Υψώνουμε τείχος προστασίας για κάθε άνθρωπο και οικογένεια που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Κανένας μόνος του στην καταιγίδα που πνίγει την ζωή μας!

Δίνουμε το χέρι ο ένας στον άλλο για να σηκωθούμε, να παλέψουμε για το εισόδημα, τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας. Στον αγώνα, τη διεκδίκηση και την αλληλεγγύη βρίσκεται η δύναμή μας.

Μετατρέπουμε τα γραφεία του Σ.Ε.Β.Α. στο κέντρο του Μενιδίου

(Μουστακάτου 2 & πλ. Αγίου Νικολάου – 1ο όροφο) σε σημείο αλληλεγγύης.


Καλούμε όποιον θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη του, αλλά και κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη να επικοινωνήσει με το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. στα τηλέφωνα 6980568597 & 6977253640

Ημέρες & ώρες συλλογής αλληλεγγύης(κατόπιν επικοινωνίας):

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 13:30 – 16:00 & 18:00 – 20:30

Ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒΑ θα περιοδεύουν και θα επισκέπτονται τους συναδέλφους καλώντας σε συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή.

Ημέρες & ώρες διανομής αλληλεγγύης (κατόπιν επικοινωνίας):

Τετάρτη: 13:30 έως και τις 16:00 & 18:00 – 21:30

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: Ξηρά τροφή (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα κλπ.), όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, λάδι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικά παιχνίδια και βιβλία.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου