ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΕ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

ΣΕ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ

Ο ΣΕΒΑ, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ένωσης ΕΒΕ Ελευσίνας – Μάνδρας, συμμετέχει στην συλλογή υπογραφών με αίτημα τη μετατροπή της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα.

Συμφωνούμε ότι είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση, όταν όλο αυτό το διάστημα, τα μικρά μαγαζιά και οι αυτοαπασχολούμενοι πήραμε ψίχουλα σε σχέση με τα πακέτα ενίσχυσης των μεγάλων επιχειρήσεων. Δεν αποδεχόμαστε την κοροϊδία της κυβέρνησης για κάποιες εκπτώσεις στην αποπληρωμή των δανεικών. Όλοι γνωρίζουν ότι τα χρήματα αυτά δόθηκαν σε ενοίκια, ασφαλιστικά ταμεία και λογαριασμούς ρεύματος που έτρεχαν κανονικά όσο καιρό ήμασταν κλειστά.

Το αίτημα αυτό αποτελεί σταθερή απαίτηση του Συνδέσμου μας, αποτελεί άμεσο μέτρο ανακούφισης μας και βρίσκεται από την αρχή της πανδημίας σε κάθε πλαίσιο που έχουμε δημοσιοποιήσει και καταθέσει στις αρμόδιες αρχές, σε Δήμο, Υπουργεία και στην Βουλή.

Ταυτόχρονα αποτελεί απαίτηση όλων των συναδέλφων επαγγελματιών της περιοχής μας που έχουν λάβει την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που βλέπουμε το εισόδημα μας να εξανεμίζεται, τα χρέη μας να αυξάνονται και τώρα την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις σε πρώτες ύλες, ρεύμα, πετρέλαιο κ.α. να μας οδηγούν σε οικονομική ασφυξία.

Γι’ αυτό καλούμε τα μέλη μας και όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες των Αχαρνών να υπογράψουν τα παρακάτω αιτήματα και να μπουν στην πάλη για μέτρα ενίσχυσης του εισοδήματός μας.

Διεκδικούμε :

  • Μετατροπή της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα για όλα τα μικρά μαγαζιά, τους μικρούς επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.

  • Έκτακτο αφορολόγητο επίδομα για όσο καιρό ισχύουν περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

  • Καμία αύξηση σε ρεύμα, πετρέλαιο θέρμανσης, νερό.

Tο Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α.

ΥΠΟΓΡΑΦΩ


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου