ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ο ΣΕΒΑ όλο το προηγούμενο διάστημα έχει πάρει τις πρωτοβουλίες για την οργάνωση της πάλης των συναδέλφων της περιοχής ,απευθύνοντας καλέσματα αγώνα σε όλους αυτούς που δεν συμβιβάζονται με την άθλια κατάσταση, με τη μίζερη ζωή.
Δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία Κυβερνήσεων- Περιφέρειας και Δημοτικών Αρχών που στήνουν κάθε τόσο φιέστες στην περιοχή μας. Λανσάρουν ότι δήθεν νοιάζονται για τα βάσανα του λαού μας. Επιχειρούν να μας καθησυχάσουν γιατί φοβούνται ότι η συσσωρευμένη αγανάκτηση που δικαιολογημένα νιώθουμε, μπορεί να μετατραπεί σε δύναμη αγώνα και τότε δεν θα τους γλυτώσουν ούτε τα ψεύτικα δάκρυα τους.
Οι ίδιοι που μας πνίγουν στην φτώχεια και την ανεργία , στην ανασφάλεια για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, είναι που πνίγουν στον βούρκο της υποβάθμισης μια φτωχή εργατική λαϊκή περιοχή σαν το Μενίδι.
  • Είναι αυτοί που μας αφήνουν να πνιγόμαστε όποτε βρέχει.
  • Είναι αυτοί που μας επιβάλλουν ένα υποβαθμισμένο δίκτυο συγκοινωνιών.
  • Είναι αυτοί που μας καταδικάζουν στον καρκίνο της χωματερής δίπλα μας.
  • Είναι αυτοί που μας καταδικάζουν να ζούμε μαζί με τα εγκληματικά κυκλώματα.
  • Είναι αυτοί που καταδικάζουν ολόκληρες περιοχές με ανύπαρκτες υποδομές υγείας.
  • Είναι αυτοί που έχουν επιβάλλει μια άθλια κατάσταση στα σχολεία της περιοχής μας.
  • Είναι αυτοί φυσικά που καταδίκασαν το Μενίδι χωρίς χώρους άθλησης – πολιτισμού και παιδικές χαρές ανοιχτές για τον λαό της περιοχής παρά ελάχιστων εξαιρέσεων σε κακή κατάσταση.
Με αφορμή όλα τα παραπάνω και με βάση τις δικές σας διεκδικήσεις όπως τις αποτυπώνετε στο κάλεσμα που μας στείλατε, ο ΣΕΒΑ όλα αυτά τα χρόνια σταθερά, έως και σήμερα διεκδικεί τα παρακάτω μέσα στο γενικευμένο διεκδικητικό του πλαίσιο:
  • Να δημιουργηθούν τώρα σύγχρονες αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις που θα είναι ανοιχτές και δωρεάν για τον λαό και την νεολαία της περιοχής.
  • Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού και όσες ακόμη υπάρχουν στην περιοχή του Δήμου μας να αξιοποιηθούν τώρα για τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας της περιοχής.
Ως εκ τούτου και με βάση όλων των παραπάνω ο ΣΕΒΑ ανταποκρίνεται στο δίκαιο αίτημα σας και στηρίζουμε στην προσπάθεια σας για την πλήρη αποκατάσταση των ανοιχτών γηπέδων και του χώρου που τα περιβάλει όπου είναι ο μοναδικός αθλητικός χώρος με ελεύθερη πρόσβαση στη συνοικία σας όπως αναφέρετε , ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης και να λειτουργήσει για τα παιδιά μας ως σημείο αναφοράς με αθλητικό χαρακτήρα. Ασφαλής και Σύγχρονος, όπως ακριβώς το λέτε.
Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου