ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 




 

Καλούνται τα μέλη του ΣΕΒΑ σε τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα:

 

·         Εγγραφές – Διαγραφές μελών

·         Απολογισμός Δράσης

·         Οικονομικός απολογισμός  2019-2020

·         Προϋπολογισμός 2021

·         Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

·         Προσδιορισμός αρχαιρεσιών για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

·         Αλλαγή Καταστατικού

 

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι λόγω της πανδημίας σύμφωνα με τον νόμο 4756/26.11.2020 άρθρο 72, η θητεία των συνδικαλιστικών μας οργανώσεων παρατάθηκε έως και την 30.6.2021. Ως εκ τούτου το ΔΣ προχωράει στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου ΔΣ. 

 

 Η ημερομηνία για την Γεν. συνέλευση ορίζεται την Τετάρτη 09 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00 η οποία σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την Τετάρτη  16  Ιουνίου  2021 την ίδια ώρα, η οποία σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας θα επαναληφθεί στην τελική Γεν. Συνέλευση στις 23  Ιουνίου  2021 στις 20:00 ανεξαρτήτως συμμετοχής.

 

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο για λόγους που έχουν να κάνουν με την προστασία της δημόσιας υγείας. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην πλατεία που βρίσκεται Φιλαδελφείας και Κωνσταντινουπόλεως (ΓΕΦΥΡΑ) στην δυτική πλευρά της. Θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μας.

 

Η μαζική συμμετοχή στις συλλογικές διαδικασίες και στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στο δρόμο της υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας!

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου