Ο.Β.Σ.Α. Καταγγελία για το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού από τις Ισραηλινές δυνάμεις


 

Δελτίο Τύπου


Καταγγελία για το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού από τις Ισραηλινές δυνάμεις


Για άλλη μια φορά, γίναμε μάρτυρες της βάρβαρης επίθεσης των Ισραηλινών δυνάμεων ενάντια σε Παλαιστίνιους που διαδήλωναν στις κατεχόμενες από το 1967 περιοχές της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

ΗΠΑ και ΕΕ με την αυθαίρετη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, αλλά και με την στήριξη τους, ρίχνουν νερό στο μύλο των τρομοκρατικών επιθέσεων των Ισραηλινών δυνάμεων καταστολή.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει βαριές ευθύνες για την νέα αιματοχυσία, αναβαθμίζει τις πολιτικές, οικονομικές, στρατιωτικές συνεργασίες με το κράτος μακελάρη του Ισραήλ.

Ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού για να σταματήσει η Ισραηλινή κατοχή και ο εποικισμός, να γυρίσουν οι πρόσφυγες, να ελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις Ισραηλινές φυλακές είναι δίκαιος.

Καλούμε τους αυτοαπασχολουμένους και ΕΒΕ καθώς και όλο τον ελληνικό λαό, να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον για δεκαετίες δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό. Να δυναμώσουμε την πάλη μας για την απεμπλοκή της χώρας μας από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.


Συμμετέχουμε δυναμικά στην πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ στις 16 Μαη στις 6 μμ στο υπουργείο άμυνας, με πορεία προς την Ισραηλινή πρεσβεία

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου