Για τις εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής Αχαρνών σε σχέση με τους επαγγελματίες της πόλης.



 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Για τις εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής Αχαρνών

σε σχέση με τους επαγγελματίες της πόλης.


Η Δημοτική Αρχή Αχαρνών εξήγγειλε στις 11-11-2020, 9 μέτρα στήριξης των επαγγελματιών της πόλης μας, όπως τα ονόμασε.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε μέτρο που έχει σαν αποτέλεσμα την ανακούφιση των επαγγελματιών της πόλης μας είναι αποδεκτό. Πόσο μάλλον που τα συγκεκριμένα αιτήματα αποτελούν καιρό τώρα μόνιμη απαίτηση και του Σ.Ε.Β.Α. Όμως δεν ξεχνάμε ότι αντίστοιχα μέτρα που εξαγγέλθηκαν και στην φάση του πρώτου lockdown την άνοιξη, δεν εφαρμόστηκαν ποτέ με πρώτη ευθύνη της Δημοτικής Αρχής. Πεισματικά ο σημερινός δήμαρχος αρνείται να δει το ΔΣ του ΣΕΒΑ και να συζητήσει τα δίκαια αιτήματά μας ώστε να στηριχθούν έμπρακτα οι συνάδελφοι του δήμου μας.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. επιφυλασσόμαστε έχοντας πείρα από την κοροϊδία που υπεστήκαμε οι επαγγελματίες των Αχαρνών, όπως και των υπολοίπων δήμων της Αττικής στην προηγούμενη καραντίνα, όταν παρά τις εξαγγελίες, οι φόροι και τα δημοτικά τέλη μας ζητήθηκαν στο ακέραιο όταν ήρθε ο λογαριασμός και δημοσιοποιήθηκαν οι προϋπολογισμοί των δήμων. Δεν θα την ξαναπατήσουμε με φτηνά τρικ.

Οι αντοχές μας εξαντλούνται και μαζί τους και η υπομονή μας!

Καλούμε τώρα την Δημοτική Αρχή Αχαρνών να θέσει σε συζήτηση το διεκδικητικό πλαίσιο του Συνδέσμου μας, που ήδη έχουμε καταθέσει δύο φορές μαζί με υπογραφές στήριξης συναδέλφων επαγγελματιών της πόλης μας.

Να συζητηθούν και να στηριχθούν από σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο τα αιτήματά μας που είναι τα μοναδικά που μπορούν πραγματικά να δώσουν λύσεις σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τους επαγγελματίες.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ!

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ:

  • Στις 17/11 τιμάμε το επίκαιρο μήνυμα της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου

  • Στις 19/11 συμμετέχουμε στην ημέρα δράσης για τις επικίνδυνες συνθήκες, που επικρατούν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

  • Προετοιμάζουμε την συμμετοχή μας με όποια μορφή κρίνουμε απαραίτητη, στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία στις 26/11



Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου