ΟΒΣΑ :Δεν θα επιτρέψουμε στη κυβέρνηση, να μας εξαθλιώσει

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΒΣΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Προκλητικά η κυβέρνηση, έρχεται να δώσει και την τελειωτική κλωτσιά, να πετάξει στο καιάδα, εκατοντάδες  χιλιάδες συναδέλφους, με οφειλές στο ταμείο. Ο νέος υφυπουργός κοινωνικής ασφάλισης , ψαλιδοχέρης Νο 2, Α. Πετρόπουλος, με απόφαση του καταργεί  τη προηγούμενη διάταξη που προέβλεπε ότι οι οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ δεν μεταβιβάζονται στο ΚΕΑΟ( Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών) και πλέον στο καθεστώς μέτρων αναγκαστικής είσπραξης μεταφέρονται όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμα και τα ποσά μερικών εκατοντάδων ευρώ.  
Με αυτό τον τρόπο το ΚΕΑΟ θα εισπράττει αδιακρίτως οποιοδήποτε μικροποσό.             
Η κυβέρνηση στοχοποιεί  220,000 συναδέλφους, για να ενισχύσει τα έσοδα του κράτους, για να τσακίσει τους αυτοαπασχολούμενους, τα λαϊκά νοικοκυριά. Είναι αδίστακτοι. Τους ενδιαφέρει μόνο, πως θα φέρουν τα ματωμένα πλεονάσματα που έχουν βάλει στόχο, ακόμα και αν χρειαστεί να κατασχέσουν  τα σπίτια, τα εργαλεία, τα μαγαζιά, τους λογαριασμούς χιλιάδων συναδέλφων. Πλέον είναι ζήτημα επιβίωσης μας, το να τους σταματήσουμε. Θέλουν να  ξεμπερδέψουν με τις χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, να αφήσουν όλη τη πίττα της αγοράς στους μονοπωλιακούς ομίλους.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ
Να αποσυρθεί τώρα η απαράδεκτη υπουργική απόφαση
Δεν θα επιτρέψουμε στη κυβέρνηση, να μας εξαθλιώσει. Η ΟΒΣΑ καλεί όλα τα σωματεία, τις ενώσεις, να απαντήσουμε αποφασιστικά.
Όλοι την Παρασκευή 27/01/17, ώρα 8:30 το πρωί, στο Υπ. Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής αλληλεγγύης.
(Σταδίου 29)
Δυναμώνουμε τους αγώνες μας για την ανατροπή της πολιτικής που μας οδηγεί στα χρέη και τα λουκέτα.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των εργαζομένων, με το ταξικό κίνημα. Με την αγωνιζόμενη φτωχή αγροτιά που ζεσταίνει πάλι τις μηχανές των τρακτέρ στα μπλόκα, δίνοντας αγώνα επιβίωσης. Έχουμε κοινά συμφέροντα, κοινό αντίπαλο. Ενισχύουμε την Κοινωνική Συμμαχία για την ανατροπή της πολιτικής αυτής, που μας γυρίζει στο μεσαίωνα.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ-ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου