Τετάρτη 3 Ιούνη 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί παράσταση του ΔΣ του Σ.Ε.Β.Α. στο Δημαρχείο Αχαρνών


ΚΑΛΕΣΜΑ

Το ΔΣ του Συνδέσμου Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αχαρνών (Σ.Ε.Β.Α.), ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (Ο.Β.Σ.Α.) της οποίας είναι μέλος, καλεί τα μέλη του καθώς και όλους τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες της περιοχής μας να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που θα γίνει στο πλαίσιο της «Μέρας Αγωνιστικής Δράσης για μέτρα ουσιαστικής στήριξης των αυτοαπασχολούμενων», την Τετάρτη 3 Ιουνίου. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος στις 7.30 μ.μ. και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.

Το πρωί της ίδιας ημέρας και ώρα 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί παράσταση του ΔΣ του Σ.Ε.Β.Α. στο Δημαρχείο Αχαρνών, όπου θα κατατεθεί, υπ’ όψιν της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου, πλαίσιο αιτημάτων για την στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής καθώς και υπογραφές στήριξης από συναδέλφους.

Οι αυτοαπασχολούμενοι και μικροί ΕΒΕ δεν θα δεχτούμε να ξαναπληρώσουμε τα σπασμένα, να οδηγηθούμε πάλι στα λουκέτα και τα χρέη!

Όλοι και όλες στην κινητοποίηση της Ο.Β.Σ.Α.

την Τετάρτη 3 Ιούνη

στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Κάνιγγος.

Το ΔΣ του Σ.Ε.Β.Α.


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου