Μαζική και Δυναμική η εκδήλωση του Σ.Ε.Β.Α για την κοπή της Βασιλόπιτας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του Σ.Ε.Β.Α., με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 09/02/2020, στην ταβέρνα «ΚΙΤΣΑΡΩΝΑΣ».
Ο Σ.Ε.Β.Α. φέτος βράβευσε έναν από τους παλαιότερους συναδέλφους μας, στήριγμα του σωματείου μας επί πολλά χρόνια Ταμία τον Γιώργο Διρχαλίδη για την πολύμορφη και πρωτοπόρα δράση του.
Η παρουσία των συναδέλφων ήταν μαζική και δυναμική, δείκτης που ενισχύει και ισχυροποιεί τον Σ.Ε.Β.Α. Το συναδελφικό κλίμα στην κοπή της πίτας δίνει ώθηση στο σύνδεσμό μας, να συνεχίσει να αγωνίζεται για τα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην περιοχή μας (αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά, πάρκινγκ, χυτά).
Καλούμε όλα τα μέλη μας, να συσπειρωθούν στο σωματείο μας και να διεκδικήσουμε την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών για εμάς και τα παιδιά μας σε κοινό αγώνα με τους εργαζόμενους , τους νέους, τις γυναίκες , τους συνταξιούχους.
                  O Πρόεδρος                                    Η Γραμματέας

            Καπλάνης Ιάσωνας                        Λιτσοπούλου Ευαγγελία

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου