Ο.Β.Σ.Α. : καταγγέλλει τη κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης και τις διώξεις αγωνιζομένων αγροτών συνδικαλιστών, πρόεδρων και μελών ΔΣ των οργανώσεων του αγροτικού κινήματος.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΒΣΑ
  ο
 











Ο.Β.Σ.Α.   
ΑΘΗΝΑ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το ΔΣ της ΟΒΣΑ καταγγέλλει  τη κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης και τις διώξεις αγωνιζομένων αγροτών, συνδικαλιστών, πρόεδρων και μελών ΔΣ των οργανώσεων του αγροτικού κινήματος. Με  πρωτοφανείς διαδικασίες, χωρίς καν να προηγηθούν απολογίες των κατηγορουμένων η κυβέρνηση στήνει αγροτοδικεία, πολιτικοποιώντας το δίκαιο αγώνα τους. Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυβέρνηση του αυταρχισμού και της καταστολής.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.
Είναι γελασμένοι  αν νομίζουν ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις θα κάμψουν τους αγρότες, το λαό που αγωνίζεται. Οι αγωνιστικές δυνάμεις του κινήματος των αυτοαπασχολουμένων και μικρών ΕΒΕ στέκονται στο πλευρό της μικρομεσαίας αγροτιάς που παλεύει  ενάντια στο ξεκλήρισμα, ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση που επιβάλλουν κυβέρνηση, ΕΕ και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Αυτοί είναι οι κοινοί μας αντίπαλοι.
Είμαστε θύματα της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής που μας έχει φορτώσει χρέη, φόρους, χαράτσια, πετσόκομμα συντάξεων και δικαιωμάτων, για να πλουτίζουν μια χούφτα βιομήχανοι, εφοπλιστές και τραπεζίτες.
Ο αγώνας των φτωχών, μικρών αγροτών είναι και αγώνας όλου του εργαζομένου λάου, είναι αγώνας των αυτοαπασχολούμενων. Τα προβλήματά μας είναι κοινά και  η λύση τους βρίσκεται στην κοινή αγωνιστική πορεία  για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών μας.
Η αγροτιά συνεχίζει τον αγώνα της.
Η ΟΒΣΑ καλεί τα σωματεία της Αττικής να εκφράσουν πολύμορφα την Αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς και να καταδικάσουν τη νέα ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής οργάνωσης και δράσης.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
         
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                         
                                       ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ            ΠΑΤΣΙΩΤΗ ΑΝΘΗ








Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου