Ο Σ.Ε.Β.Α. εύχεται χρόνια πολλά !!!



                           
Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννα  μαγαζια  2018    Î‘ποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννα  2018
                           
                                                                                                                           Αχαρναί 18/12/2018

 Ο Σ.Ε.Β.Α.  εύχεται σε όλους του συναδέλφους καλά Χριστούγεννα - καλή Πρωτοχρονιά και καλές δουλειές.!!Με υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα. 

Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους , μικρούς βιοτέχνες, εμπόρους  που παλεύουν και αγωνίζονται καθημερινά  μέσα στα μαγαζιά τους για την εξασφάλιση της επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους.
Κόντρα στην ολομέτωπη επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση  σε όλα τα μέτωπα (  φορολογικό-ασφαλιστικό - εργασιακό – συνδικαλιστικό- παιδεία-υγεία- πρόνοια κ.α) .
Κόντρα στους επικίνδυνους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και της βαθύτερης εμπλοκής της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή που καθιστούν την Ελλάδα μαγνήτη αρνητικών εξελίξεων.
 Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μπορούμε να αντιπαραθέσουμε το πείσμα, την αγωνιστικότητα, την οργάνωση των δυνάμεων μας . Με το Σ.Ε.Β.Α  σωματείο μας και τη συσπείρωση γύρω από αυτό μπορούμε  να αγωνιστούμε να ανατρέψουμε την τραγική πραγματικότητα που ζούμε από την 10 ετή κρίση, διεκδικώντας την αναπλήρωση των απωλειών  για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ- ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ-
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου