ΠΕΜΠΤΗ 9 Νοέμβρη 2017 στις 18:30 στο Σύνταγμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για σεβα  

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
Με τον ερχομό των θεσμών η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , επισπεύδει να κλείσει την τρίτη αξιολόγηση, να ξεκινήσει το νέο γύρο αντιλαϊκών μέτρων. Νέες μειώσεις σε συντάξεις και κοινωνικές παροχές, νέα εμπόδια στην κήρυξη  απεργιών, έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα "κόκκινα" δάνεια στις τράπεζες, την πορεία της αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων χρεών του Δημοσίου σε ιδιώτες.
Η “δίκαιη ανάπτυξη” που διαφημίζει η κυβέρνηση, δεν αφορά τους αυτοαπασχολούμενους, τους εργαζόμενους, το λαό. Αφορά μια χούφτα εφοπλιστές, βιομήχανους και τραπεζίτες.
Την ώρα που η κυβέρνηση δαπανά 2,4 δις για τη πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ, μπλέκοντας τον λαό μας όλο και πιο βαθιά σε επικίνδυνους στρατιωτικούς  σχεδιασμούς, έχει το θράσος να φορολογεί από το πρώτο ευρώ τους αυτοαπασχολούμενους, να μην ορίζει αφορολόγητο όριο. Ενώ γυρίζει στα φόρουμ των  επιχειρηματικών ομίλων και τους τάζει φοροαπαλλαγές και φορολογικούς παραδείσους για να επενδύσουν, εντείνει τη φοροληστεία σε βάρος των  μικρών ΕΒΕ.
Κανένα να μην ξεγελούν οι ρυθμίσεις διαφημίζει η κυβέρνηση ότι παίρνει για τους καταχρεωμένους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ.
Η πραγματικότητα είναι ότι έχει ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνηγητό κατασχέσεων σε σπίτια και λογαριασμούς, καταχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών, φτωχών αυτοαπασχολούμενων. Η πραγματικότητα είναι ότι πάνω από 200.000 συνάδελφοί μας χρεωστάνε στο ταμείο.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ.
ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ :
·         Αμεση ένταξη των αυτοαπασχολούμενων στο αφορολόγητο, όπως ισχύει για όλους. Να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς της φορολόγησης από το 1ο ευρώ, το τέλος επιτηδεύματος, ο ΕΝΦΙΑ
·         Τον άμεσο τερματισμό των κατασχέσεων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
·         Τέρμα στις νέες περικοπές σε συντάξεις - παροχές – επιδόματα. Αμεση ανάκτηση των απωλειών σε συντάξεις και παροχές υγείας πρόνοιας, δωρεάν για όλους
ΠΕΜΠΤΗ 9 Νοέμβρη 2017  στις 18:30 στο Σύνταγμα.
 Όλα τα σωματεία και οι ενώσεις των αυτοαπασχολούμενων ενώνουμε τις φωνές μας με τα εργατικά σωματεία. Μπορούμε να τους σταματήσουμε!
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου