ΟΒΣΑ: δυναμικές κινητοποιήσεις


Από την κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών την Τρίτη
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΟΒΣΑ  πραγματοποίησε , δυναμικές κινητοποιήσεις  στο Υπουργείο Οικονομικών από τα κλαδικά σωμQατεία της δύναμης της, και στις εφορίες της Καλλιθέας, της Νέας Ιωνίας, της Ηλιούπολης και της ΙΖ Αθηνών από τις τοπικές ενώσεις.
Διατρανώσαμε την αντίθεση μας  με τη πολιτική της κυβέρνησης, που τσακίζει  τις ζωές μας, που μας οδηγεί στον αφανισμό  και απαιτήσαμε αφορολόγητο όριο για τους α/α, να σταματήσει τώρα η φοροληστεία.
Από τη πλευρά της, η  κυβέρνηση  μας ανακοίνωσε, ότι θα συνεχίσει στην ίδια ρώτα που έχει τραβήξει μέχρι σήμερα και ότι δεσμεύεται από τις αποφάσεις της.
Εμπαίζουν τους αυτοαπασχολούμενους  ότι δήθεν παίρνουν μέτρα που τους ανακουφίζουν , ενώ στη πραγματικότητα είναι εκατοντάδες χιλιάδες συνάδελφοι που χρωστάνε, είναι χιλιάδες αυτοί που είναι στα όρια του λουκέτου.                                                                                                     
Μην περιμένουμε τίποτα από τη κυβέρνηση.
Δεν θα σταματήσουν αν δε τους σταματήσουμε.

 Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά,  καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους να αγκαλιάσουν τις πρωτοβουλίες των σωματείων, να τα δυναμώσουν με τη συμμετοχή τους, να προετοιμάσουν την απάντηση τους, τη μέρα που θα έρθει για κλείσιμο η αξιολόγηση στη βουλή.
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου