ΟΒΣΑ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για ομοσπονδια βιοτεχνικων σωματειων αθήνας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάδελφοι
 Eπαγγελματίες, Bιοτέχνες, ‘Eμποροι , Aυτοκινητιστές, Συνταξιούχοι
Τέρμα η αναμονή στα ψέματα της κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση συνεχίζει να μας ματώνει! Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!
Η “σκληρή” διαπραγμάτευση της, είναι πάνω σε προαποφασισμένα μέτρα, που θα μας τσακίσουν ακόμα παραπάνω. Η  ανάπτυξη που διαφημίζει, δεν αφόρα τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους αλλά μια χούφτα μεγάλες επιχειρήσεις. Η δήθεν δίκαιη κατανομή των βαρών που υποσχόταν , αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά, ότι αφορά τις μεγάλες επιχειρήσεις, τα πολυκαταστήματα. Αυτοί συγκεντρώνουν μέρα με την ημέρα την αγορά, πάνω σε τσακισμένα μεροκάματα και δικαιώματα.
 Κυβέρνηση, ΕΕ, τσακίζουν κάθε δικαίωμα μας, για να υπερασπιστούν τους μονοπωλιακούς ομίλους. Είναι ώρα να δείξουμε τη δύναμη του οργανωμένου στα σωματεία του λαού.
Η ΟΒΣΑ καλεί όλα τα σωματεία και τις τοπικές ενώσεις της αττικής  να απαντήσουν στην επίθεση που δεχόμαστε, με ανυποχώρητο αγώνα. Με οργάνωση της δικής μας απάντησης. Με συμμάχους τους εργάτες και τις εργάτριες, τους ανέργους και τη φτωχή αγροτιά, τη νεολαία και τους συνταξιούχους. Απαντάμε μαζικά, αποφασιστικά και οργανωμένα, με συμμετοχή στη πανελλαδική απεργία, τη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Παίρνουμε αποφάσεις για την απεργία στα ΔΣ, οργανώνουμε εξορμήσεις και περιοδείες στους κλάδους και τις γειτονιές. Να μην υπάρξει συνάδελφος στην αττική που να μην απευθυνθούμε.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,
ΠΕΜΠΤΗ  8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
                                                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                               ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                               ΠΑΝΤΖΟΣ ΘΩΜΑΣ
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου