ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ( Ιλίου και Ψαρών 11, ΙΛΙΟΝ) ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΗ - 8:00 ΤΟ ΠΡΩΊ






ΚΑΛΕΣΜΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ !!!
ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

Η επιτυχία της απεργίας στις 4 Φλεβάρη μας δείχνει το δρόμο αλλά και την υποχρέωση. Μετά την επιτυχή κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής στο Δημαρχείο συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας κάνοντας ο κάθε ένας από εμάς κάτι παραπάνω.
Ερχόμαστε σε επαφή με τις Ενώσεις ΕΒΕ και τους Συλλόγους μας, ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας, συμμετέχουμε στις προσπάθειές τους.

Σηκώνουμε τοίχος αντίστασης.
Η απεργία και η κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα συνέβαλαν στην από κοινού αντιμετώπιση. Η κυβέρνηση δεν έχει φέρει ακόμα το νομοσχέδιο στην βουλή. Ελίσσεται και προσπαθεί, χρέος μας να την εμποδίζουμε.
Να μην τους επιτρέψουμε να τσακίσουν την κοινωνική ασφάλιση, τη πρόνοια, την περίθαλψη, να μετατρέψουν τις συντάξεις σε επιδόματα πτωχοκομείου. Φτάνει πια.
Να μην τολμήσουν να καταθέσουν το νομοσχέδιο έκτρωμα στη βουλή. Ανάκτηση των απωλειών μας τα χρόνια της κρίσης, πλήρως δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους, σφράγισμα βιβλιαρίων, πάγωμα χρεών.
Να πληρώσει εδώ και τώρα το κράτος, που χρόνια τώρα υποχρηματοδοτεί τα ταμεία, διαλύει τα νοσοκομεία, οδηγεί την υγεία, την ασφάλιση, στα χέρια των μονοπωλίων.
Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο, αυτοί δηλαδή που δημιούργησαν το πρόβλημα, που ενώ ο εργαζόμενος λαός υποφέρει, αυξάνουν τα κέρδη τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ( Ιλίου και Ψαρών 11, ΙΛΙΟΝ) ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΗ - 8:00 ΤΟ ΠΡΩΊ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ  ΕΒΕ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ
Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να καταθέσει το ασφαλιστικό.
Αν το φέρει η απάντηση μας είναι μία :
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!

ΜΕ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ. ΜΕ 48ΩΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!!!
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου