Η πραγματικότητα όμως είναι ότι εμείς πνιγόμαστε, οι δικές μας περιουσίες καταστρέφονται.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΕΒΑ   



 Στις 22 Οκτώβρη βιώσαμε για άλλη μια φορά την κατάντια  μας όπου η κάθε δυνατή βροχή φανερώνει την απότομη αύξηση όλων των προβλημάτων στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας και όχι μόνο.

Αντιπλημμυρικά έργα χωρίς ολοκληρωμένο σχεδιασμό, κάθε φορά για να δικαιολογηθούν Κυβερνήσεις - Περιφέρεια και  Δήμος διακηρύσσουν υποσχέσεις που δεν λύνουν τα προβλήματα και κλαίνε δείχνοντας την συμπάθεια τους που λίγες ημέρες μετά όλα ξεχνιούνται όπως γίνεται και τούτη τη φορά.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι εμείς πνιγόμαστε, οι δικές μας περιουσίες καταστρέφονται.
Συνάδελφε, τα αντιπλημμυρικά έργα δεν είναι κάτι δεδομένο όπως ο ουρανός πάνω  από το κεφάλι μας.

Σου πέφτει λόγος πληρώνεις πολλά - πάρα πολλά που φτάνουν και περισσεύουν για να λυθούν τα προβλήματα που προκαλούν τα βρόχινα νερά.

Όμως μην  περιμένεις να συγκινηθούν, να σε λυπηθούν και να σου λύσουν το πρόβλημα.

Ποιόν ωφελεί να αδιαφορείς και να μην συμμετέχεις συλλογικά μαζί  με τους  όμοιους σου να λύσεις το δικό σου  πρόβλημα;

Συνάδελφε, δεν έχεις να περιμένεις τίποτα από όλους αυτούς οι οποίοι άλλα σου υπόσχονται προεκλογικά και συγκεκριμένες πολιτικές ακολουθούν μετεκλογικά. Εάν δεν γίνει υπόθεση του καθενός μας η διεκδίκηση στο να πραγματοποιηθεί επιτέλους η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας, ιδιαίτερα και μετά τον πνιγμό συνανθρώπων  μας, λίγα πράγματα θα αλλάξουν προς όφελός μας.

Συνάδελφε, μην περιμένεις τα προβλήματα σου να λυθούν από μόνα τους ή να στα λύσουν άλλοι.
Είναι υπόθεση του καθενός μας ξεχωριστά η διεκδίκηση στο να μην πνιγόμαστε με την παραμικρή βροχή.

Πάψε να μην συμμετέχεις στην λύση των προβλημάτων σου. Συσπειρώσου γύρω από τον Σ.Ε.Β.Α.

Με το νέο έτος θα πραγματοποιηθεί  ανοιχτή σύσκεψη στα γραφεία του συνδέσμου για την οποία και θα ενημερωθείτε εγκαίρως, ώστε να συντονίσουμε την δράση μας .

Υ.Γ. Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη μας ότι πέρα από τις περιοδείες που πραγματοποιούμε κάθε Τρίτη απόγευμα πόρτα-πόρτα, τα γραφεία του συνδέσμου θα είναι ανοιχτά για τους συναδέλφους κάθε ΠΕΜΤΗ απόγευμα 18:00 με 20:00.
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου