ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Β.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΔΗΕ ΤΗΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ




http://ergasia-vres.blogspot.gr/

 Προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ. Αργησαν λέει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (ολη η προκύρηξη)


προς :ΔΕΔΔΗΕ                                                                                                  Αχαρνές 14-4-2014
κοιν : ΔΕΗ κατάστημα Αχαρνών                                                               Αρ. Πρωτοκόλλου 189
          τοπικός τύπος
          συναδέλφους οδού Σαλαμίνος



ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

ΘΕΜΑ: Καταγγελία απόφασης σας προγραμματισμένων εργασιών εν μέσω εορταστικής περιόδου σε εμπορική οδό του δήμου μας

Ο ΣΕΒΑ, μαζί με τους συναδέλφους της οδού Σαλαμίνος και γύρω οδών, διαμαρτύρεται έντονα και καταγγέλλει την απόφαση σας ώστε να προχωρήσετε σε συγκεκριμένες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις συγκεκριμένες οδούς την Μεγάλη Τετάρτη 16-4-2014, πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Ο λόγος της καταγγελίας μας εστιάζετε στο ότι η συγκεκριμένη οδός είναι μεγάλης εμπορικής δραστηριότητας με πολλά καταστήματα ευπαθών προϊόντων, ιδιαίτερα εν μέσω της εορταστικής περιόδου με αυξημένο φόρτο εργασίας λίγες ημέρες προ του Πάσχα.

Γνωρίζετε πολύ καλά στην δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει λόγω της κρίσης. Οι αυξήσεις στα τιμολόγια της μητρικής ΔΕΗ τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ένας επιπλέον βραχνάς στα καταστήματά μας. Μην βάζετε ένα ακόμη λιθαράκι στην όλη αυτή κατάσταση.

Ζητούμε με το παρόν να αναβληθεί η προγραμματισμένη αυτή διακοπή ρεύματος για μέλλοντα χρόνο έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία που θα προκύψει την ημέρα εκείνη και για εμάς και για εσάς αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στον αρχικό σας σχεδιασμό.

 Ο ΣΕΒΑ να γνωρίζετε έχει καλέσει τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στους εν λόγω δρόμους να βρίσκονται σε επιφυλακή για την ημέρα εκείνη όπου μαζικά μαζί με τον σύλλογο τους να αποτρέψουν τυχόν απόπειρα διακοπής του ρεύματος ακόμη και αν χρειαστεί η παρουσία αστυνομίας  ή κοινωνικού λειτουργού.  Τέλος με την σειρά μας εμείς σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.        

Για το ΔΣ του ΣΕΒΑ
    Ο Πρόεδρος                                                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας




Παναγιώτης Γεώργος                                                                                               Ιάσων Καπλάνης
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου