ΣΕΒΑ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ



     Επιγραφές με Plexi - Glass - 6

 


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Δεν φτάνουν οι δυσβάσταχτες εκβιαστικές φοροεπιδρομές που χτυπάνε τα εισοδήματα των μικρών καταστηματαρχών της πόλης μας. Δεν φτάνει που η ανεργία και τα κουτσουρεμένα εισοδήματα των λαϊκών νοικοκυριών έχουν φέρει αδυναμία κατανάλωσης, μετατρέποντας τους πελάτες μας σε απειλούμενο είδος προς εξαφάνιση. Έρχεται κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης και την πίεση της Τροχαίας για το ξήλωμα των επιγραφών των καταστημάτων που βρίσκονται κάθετα των οδών.
Ο Σ.Ε.Β.Α. θεωρεί  πως το πιθανότερο να μην έχουν συνειδητοποιήσει όσοι ανακάλυψαν ξαφνικά (επικαλούμενοι κάποιον μανιακό  δικομανή) μετά από αρκετές δεκαετίες  παρουσίας των διαφημιστικών πλαισίων ακόμα εντός ιδιοκτησίας , τους κινδύνους για την  δημόσια ασφάλεια και πρόληψη. Ότι η κατάσταση που έχουν επέλθει τα καταστήματα της πόλης μας είναι στα πρόθυρα χρεωκοπίας και ότι ο ένας μετά τον άλλο κλείνουν κάτω από τις χειρότερες συνθήκες για την δική τους επιβίωση αυτών και των οικογενειών τους. Και καλούνται  κάτω από αυτές τις συνθήκες να μπούνε σε νέες οικονομικές επιβαρύνσεις και  περιπέτειες. Δεν φτάνουν τα χαράτσια και οι φοροεπιδρομές;
Νοιαστήκατε  για την ασφάλεια των δημοτών – πολιτών όταν:
·         Η κατάσταση των οδοστρωμάτων που είναι η χειρότερη προκαλούν καθημερινά ατυχήματα.
·         Ο λαβύρινθος του κυκλοφοριακού δυσχεραίνει  την διέλευση αλλά και την πρόσβαση.
·         Η παντελής έλλειψη αποχέτευσης των βρόχινων νερών που έχουν μετατρέψει την πόλη σε χείμαρρο με εμπόλεμη κατάσταση, είναι το ίδιο επικίνδυνη για την δημόσια ασφάλεια.
Υπάρχουν ζημιές από την πρώτη σταγόνα νερού και καταστρέφονται  περιουσίες και εμπορεύματα και  υπάρχουν από όλη αυτή την εικόνα διαφυγόντα κέρδη λόγω ακαταλληλότητας κίνησης πελατών.
Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να υπερασπίσουμε τους συναδέλφους.
 




Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου